به گزارش خبرنگار مهر، شهرام ملکی صبح شنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به تدوین طرح جامع بازنگری شهر پلدختر اظهار داشت: در این طرح محدودیت ها و قابلیتهای موجود برای توسعه این شهر مورد اشاره قرار گرفته است.
وی به برخی از محدودیت های توسعه شهر پلدختر اشاره کرد و بیان داشت: بخشهایی از این شهر به لحاظ لرزه خیزی در پهنه با خطر نسبتا بالا قرار گرفته است.
مدیر کل راه و شهرسازی استان لرستان با اشاره به عبور محور ترانزیتی شمال - جنوب از داخل شهر پلدختر افزود: همچنین بحث وجود خاک سست و رونده در پیرامون شهر موضوع دیگری است که در توسعه پلدختر باید مورد توجه قرار گیرد.
ملکی به وضعیت ساخت و سازهای صورت گرفته در این شهر اشاره کرد و گفت: در حال حاضر نزدیک به 75 درصد ساختمانهای مسکونی پلدختر یک طبقه است.
وی با اشاره به تدوین طرح جامع شهر پلدختر در سال 80 افزود: بخش عمده ای از کاربری های در نظر گرفته شده در این طرح جامع در پلدختر محقق شده است.
مدیر کل راه و شهرسازی استان لرستان ادامه داد: این در حالیست که در بخش کاربری های فرهنگی، ورزشی و فضای سبز شاهد تحقق درصد پایین تری از اهداف در نظر گرفته شده در طرح جامع هستیم به طوریکه در بخش فرهنگی 34 درصد، ورزشی 41 درصد و فضای سبز تنها 26 درصد کاربری های پیش بینی شده محقق شده است.
ملکی ادامه داد: عدم تملک اراضی عمومی از دلایل محقق نشدن کاربری های در نظر گرفته شده در طرح جامع شهر پلدختر است.
وی به عمده مشکلات ترافیکی شهر پلدختر اشاره کرد و این موضوع را ناشی از تداخل جریان عبوری ترانزیتی با سفرهای درون شهری، کمبود محل پارک و نبود کمربندی حرکتی سواره دانست.
مدیر کل راه و شهرسازی استان لرستان با اشاره به وجود 76 هکتار اراضی بایر در شهر پلدختر یادآور شد: به رغم اینکه در طرح جامع توصیه شده است که از ساخت و ساز در دامنه های شمالی و شرقی شهر به دلیل قرارگیری در منطقه پرخطر باید فاصله گرفت شاهد ساخت و سازهای غیرمجاز در این منطقه هستیم.
نظر شما